Fratelli Abrigo
Sedmdesátá léta 20. století dala vzniknout prvním lahvím pod značkou Abrigo Fratelli. Hlavní důraz byl kladen na oblíbenou odrůdu vinné révy, kterou obyvatelé Piemontu velmi milovali - Dolcetto. V průběhu let produkce rostla a přibyly další odrůdy jako Barbera, Chardonnay, Nebbiolo, Arneis a Favorita. S novým tisíciletím a po dlouhém experimentování začalo vinařství Fratelli Abrigo vyrábět první Alta Langa DOCG Metodo Classico. Rok 2013 byl pro společnost velmi důležitý, protože poprvé bylo vinifikováno nejznámější piemontské víno: Barolo DOCG, sklizené v Ravera cru. Dnes se firma neustále rozšiřuje a roční produkce je cca 45 000 lahví. Rodina stále řídí společnost: Ernesto, jeho sestra Mariarita a jeho syn Walter. Filozofií je rodinná firma, koncept sdílený se všemi lidmi, kteří v ní pracují.